iPhone reparatie Soest

ComputerCare: De Experts in iPhone reparatie in Soest.

Wij zijn experts in het repareren van iPhones, iPads, Computers en Macs. Bij ComputerCare Soest kunt u terecht voor al uw problemen met apparaten die met het internet verbonden zijn.

Als u uw iPhone gerepareerd wilt hebben hoeft u niet verder te zoeken. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en wij begrijpen dat uw iPhone het meest gebruikte product is. Daarom regelen wij uw reparatie zorgvuldig en geduldig.

Welke reparaties voeren jullie uit?

Wij voeren in principe alle soorten reparaties uit. De meest voorkomende reparatie bij een iPhone is het vervangen van het scherm. Daarna volgt een defecte oplaadpoort of een batterij die moet worden vervangen. Ook als uw iPhone een ongewenste duik heeft genomen kunt u bij ons terecht: ook bij waterschade doen wij een poging tot reparatie. Als uw iPhone onverhoopt onherstelbaar is betaalt u maximaal de onderzoekskosten van €19,-. U kunt besluiten uw iPhone bij ons achter te laten zodat wij de nog nuttige onderdelen kunnen hergebruiken. In dat geval vervallen de onderzoekskosten.

Kosten van iPhone reparatie bij ComputerCare

Voor iedere iPhone gelden andere reparatie tarieven. De tarieven kunt u vinden op deze pagina. Mocht u nou een speciaal geval hebben die niet bij de vaste tarievenlijst staat (bijvoorbeeld waterschade of het vervangen van de achterkant): neem dan gerust contact op zodat wij u kunnen informeren over het tarief.

iPhone reparatie Soest en omstreken

Nabij Soest vindt u de gemeentes Baarn, Amersfoort, Nijkerk, Bilthoven, Den Dolder, Zeist en Soesterberg. Vanuit al deze plekken bent u binnen 20 minuten bij onze vestiging in Soest. Aangezien u op uw reparatie kunt wachten (die wij binnen een kwartier uitvoeren) bent u ook vanaf deze randgemeentes binnen een uurtje weer thuis. Parkeren kan voor de deur en is gratis. Tijdens het wachten kunt u

Uw iPhone opsturen

Als u niet in de gelegenheid bent om naar Soest te komen: stuur uw iPhone dan gerust up. Voeg altijd uw naam, adres en e-mail bij en stuur uw iPhone altijd aangetekend op. Wij repareren hem op de dag van binnenkomst, sturen u direct een iDeal betaallink en sturen uw iPhone kosteloos terug zodat u er de volgende dag alweer van kan genieten.

iPhone reparatie Soest

Gevestigd onder de naam RepairExpert op de Zuidpromenade 2A in Soest. 

Prijzen

Het team van ComputerCare Soest

Bram
Customer Support

Ruben
Apple Specialist

Tjeerd
Apple Specialist