ComputerCare Leiden

WELKOM bij computercare leiden

Uw computer, tablet of smartphone stuk?
Geen probleem, wij repareren uw smartphone, tablet en computer op een professionele wijze met (waar mogelijk) originele onderdelen. Of het nu gaat om de reparatie van het scherm, het vervangen van een batterij of een computer die niet opstart. Iedere reparatie wordt uitgevoerd met de hoogst mogelijke service en dienstverlening. Hierdoor kunnen wij een garantie aanbieden van 6 maanden op onze werkzaamheden.

 De meeste telefoonreparaties zijn klaar terwijl u wacht. Uiteraard kunt u bij de reparatie aanwezig zijn onder het genot van een kop koffie en gebruik maken van de wifi. Voor de reparatie van uw tablet of computer heeft u wat meer geduld nodig, deze zijn vaak binnen 2 dagen weer gerepareerd. 

Via onze website maakt u makkelijk en eenvoudig zelf een afspraak wanneer het u uitkomt. Wilt u een afspraak buiten onze openingstijden, neem dan contact met ons op. Naast een haal-/breng service behoort ook een reparatie bij u thuis of op uw werk tot de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 071 – 2032440 of mailen naar leiden@computercareservice.nl

Telderskade 2H, Leiden

 Wij zijn gevestigd op de Telderskade 2H in Leiden, dichtbij bedrijventerrein ‘Roosevelt’ en winkelcentrum ‘De Luifelbaan’ (Vijf Meiplein). Per openbaar vervoer kan u ons bereiken vanaf Station Leiden Centraal met stadsbus 3 en 4 naar bushalte Rosenburgh op de Vrijheidslaan; daarna is het nog slechts 4 minuten lopen. Door onze centrale ligging tussen de A4, A44, N11 en N206 zijn wij goed per auto bereikbaar voor klanten uit Leiderdorp, Katwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Voorschoten, Voorhout, Warmond, Wassenaar en Zoeterwoude.

Ik verwelkom u graag op de Telderskade 2H in Leiden. De koffie staat klaar!

Met vriendelijke groet,

ComputerCare Leiden
Marc Beltman

Openingstijden:
Maandag 10:00 – 18:30
Dinsdag 10:00 – 18:30
Woensdag 10:00 – 18:30
Donderdag 10:00 – 18:30
Vrijdag 10:00 – 18:30
Zaterdag 10:00 – 14:00
Zondag gesloten
Buiten openingstijd: op afspraak .