Moederbordreparatie Macbook

Wij herstellen uw documenten, foto’s en overige data die onvervangbaar is

Moederbordreparatie Macbook
Er gaat dagelijks veel data met emotionele en/of financiële waarde verloren van datadragers. Veel klanten weten niet dat data recovery mogelijk is of laten hun datadrager door amateurs behandelen waardoor de schade toeneemt of de data permanent niet meer hersteld kan worden. Onze frustratie is dat daardoor de doelgroep haar problemen behoudt en deze niet (goed) wordt opgelost.

Ons doel is om onze doelgroep bewust te maken van het feit dat data recovery mogelijk is in vrijwel alle gevallen en om professionele data recovery te bieden zodat onze doelgroep weer kan beschikken over hun dierbare data. Ruim 10 jaar passeren er veel verschillende soorten datadragers met ieder een eigen verhaal. Hierdoor hebben we inmiddels alle situaties wel gezien en hebben we voor ieder probleem een passende data recovery oplossing. Met de beste data recovery engineers in huis behalen we een succespercentage van maar liefst 95%.

Wat doen we?
Wij voeren data recovery uit voor alle media, merken en besturingssystemen met de beste resultaten zodat onze doelgroep weer kan beschikken over hun dierbare bestanden waar zij waarde aan toekennen. Zelfs in gevallen waarbij het lijkt dat de data niet meer te herstellen is bieden wij vrijwel altijd uitkomst. Onze unieke data recovery methode zorgt voor Nederlands beste resultaten..

Hoe doen we dit?
Door onze doelgroep bewust te maken van het feit dat professionele data recovery dé oplossing is om hun data weer terug te krijgen. Om data recovery toegankelijk te maken voor iedereen, bieden wij verschillende serviceniveaus met verschillende prijzen om alle doelgroepen tegemoet te komen. Onze doelstelling is om iedereen met dataverlies bij te staan met de beste data recovery service.

Data Recovery

Welke data kunnen wij herstellen?

  • Softwarematig beschadigde harde schijven
  • Fysiek beschadigde harde schijven
  • SSD schijven
  • Complete RAID systemen
  • USB, SD en overige FLASH geheugen
  • Telefoons met flash geheugen