Apple winkel Huizen.

ComputerCare Huizen heeft alle accessoires, en reparatie expertise in huis!

Computer langzaam?

Is uw apple langzaam, dan is deze vaak volgelopen met rommel en heeft deze een opschoonbeurt nodig. Deze opschoon acties duren normaliter bij ons maximaal één werkdag, wat er dus voor zorgt dat u uw iMac of Macbook nooit lang hoeft te missen.

Upgrade nodig?

Uw apple computer wordt met de dag ouder, en de software met de dag nieuwer. Daarom is het soms zinvol om uw apple computer te voorzien van een upgrade. Dit kan het vervangen van een oudere harde schijf zijn voor een SSD, of het upgraden van het werkgeheugen in uw apple computer. Het werkgeheugen is essentieel van belang voor de processor van uw mac.

Dit geheugen wordt gebruikt om berekeningen tijdelijk in op te slaan. Wanneer er meer werkgeheugen in de mac aanwezig is, zullen de berekeningen veel soepeler verlopen, en ervaart u een snellere computer beleving. Vooral wanneer u meerdere programma’s of web pagina’s open heeft staan.

 

Start uw apple computer niet meer op?

Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een defecte harde schijf.
ComputerCare Huizen voorziet uw oude versleten harde schijf van een gloednieuwe SSD. (Solid State Drive) Hiermee wordt uw iMac of Macbook niet alleen supersnel, maar vereist deze ook minder onderhoud in de toekomst.

Heeft u ondersteuning nodig bij het installeren van software?

Twijfel niet en neem contact met ons op. We kunnen dit ter plekke voor u oplossen in de winkel, op afstand, of bij u thuis na het maken van een afspraak. We nemen alle tijd om ervoor te zorgen dat uw mac weer werkt naar uw verwachtingen. We vertrekken pas, wanneer u écht tevreden bent.

Mocht u vragen hebben, kom gerust langs, of neem contact  met ons op.
We zijn gevestigd op het industrie terrein ’t Plaveen in Huizen op de Ambachtsweg 57 (Vrij parkeren voor de deur).

Liever niet wachten? Plan hier een afspraak in.

Indien je niet op je reparatie wilt wachten, maar direct geholpen wenst te worden is het mogelijk om een afspraak in te plannen. 

Ga je liever helemaal niet de deur uit? Wij repareren ook aan huis. 

Afspraak inplannen.