Reparatie afspraak maken in Soest

Plan hieronder direct je iPhone reparatie afspraak in Soest. Wij bevestigen per SMS het akkoord op je afspraak. Bij akkoord wordt je direct geholpen en is er geen wachttijd.

Kan ik gratis parkeren?

Ja! Op de Soesterbergsestraat 13 hebben wij drie parkeerplekken voor de deur.

Wie gaat me helpen?

Wij werken met een flexibele planning en meerdere medewerkers. In theorie kan je negen verschillende gezichten tegenkomen, maar in Soestis de kans het grootste dat je wordt geholpen door Bram of Ruben.

Ruben

Bram

Waar moet ik wachten?

Wij hebben een huiselijke wachtruimte met koffie, thee, Cola, Ice Tea, Fanta of 7-Up. Uiteraard ben je vrij een boodschap te doen in de buurt.

Niet in de rij staan? Maak een afspraak voor je iPhone-reparatie in Soest

Laden...

Maak hieronder een afspraak voor je iPhone reparatie afspraak in Soest. Zo weet je zeker dat je direct wordt geholpen. Na je aanvraag doen wij een snelle voorraad check en bevestigen wij op kantoortijden binnen 2 uur de afspraak. Je krijgt dan een SMS bericht waarin staat dat de afspraak bevestigd is. Bij ComputerCare in Soest parkeer je gratis voor de deur.

Laden...

Wie gaat je helpen in Soest?

Wij werken met een flexibele planning en meerdere medewerkers. In theorie kan je negen verschillende gezichten tegenkomen, maar in Soest is de kans het grootste dat je wordt geholpen door Bram of Ruben.

Ruben

Bram

Waar moet je wachten tijdens je reparatie?

In onze ontspannen wachtruimte kan je rustig zitten met een kopje koffie of thee. Een blikje fris hebben we ook voor u staan. Uiteraard is er wifi. Een boodschap doen in de buurt is ook geen probleem!